En Descobrint els nostres racons hem visitat Altea

614

Descobrim els racons d’una localitat que enamora desde la primera visita, una localitat típicament pesquera de la Costa Blanca que ha sabut encisar els visitants i preservar les seues tradicions… benvinguts a l’encant d’Altea.

Carrers tranquils i estrets amb empedrats i cases blanques engalanades de flors i aroma mediterràni amb balcons que s’asomen a la mar.

Al seu incomparable casc antic trobem l’Esglesia de la Mare de Deu del Consol amb les seues cúpules símbol d’Altea i corona d’un poble. A la plaça i els voltants paradetes, tallers i tendes d’artesania ens translladen un ambient de bohemia mediterrania.

Altea està plena de racons d’impresionant bellesa com la Plaça de Cantereria o de Bellaguarda presidida per la Torre de guaita que porta el seu nom, un baluart defensiu amb vistes privilegiades en el barri més antic de la vila.

Altea mira a la mar i conta amb 6 kilòmetres de platges meravelloses i un espai protegit d’alt valor ecològic, la Cala del Soio, un aflorament volcànic únic en la Comunitat Valenciana. La platja més pròxima a la població és la de l’Espigó dita així pels espigons que la protegeixen i on podrem trobar una mostra de la millor gastronomia alteana. Productes frescos de la mar i de la terra que ofereix també el seu frequentat Mercat Municipal.

Altea és un racó plé de cultura, bellesa i tranquilitat el que evoca el punt on comença el nostre viatge la Casa Palau Villa Gadea. Un racó plé de bellesa, cultura i tranquilitat…

Altea és Esència Mediterrània.

#Altea