Aquesta setmana Descobrint els nostres racons visita Busot

1527

Entre la mar i la muntanya, apenes a 7 km de la Costa Blanca i a la soca del Cabeçó d’Or descobrim un tresor d’interior… Benvinguts a Busot.

Natura i patrimoni conformen la identitat de Busot, una rica herència cultural i una privilegiada situació doten al seu terme d’un clima particular.

Un dels principals atractius turístics de tota la provincia d’Alacant son les seues famoses Coves del Canelobre, un espai fascinant: una cavitat karstica amb més de 80 mil metres quadrats plens d’estalactites, estalagmites i columnes en el que destaquen la bòveda visitable més gran d’Espanya i la magnífica estalagmita central en forma de canelobre que dona nom a a les Coves.

Al seu casc urbà de carrers amb herència àrab ens trobem amb el Museu de Musica ètnica de Busot, una extraordinaria col.lecció d’instruments de tot el món i de totes les èpoques, una cita imprescindible. Junt al Museu s’ubica el Boutique Hotel Sierra de Alicante, amb un servici personalitzat, instalacions impecables i una terrassa amb vistes privilegiades a la plaça de l’Ajuntament.

Descobreix la bellesa interior, descobreix Busot.

Tots els divendres a les 22.30 hores Descobrint els nostres racons amb Ximo Rovira.