Aquest dijous Levante TV transmetrà en directe la Gala VIII Premis Talent Jove de la Comunitat Valenciana

1285

La vuitena edició dels Premis Talent Jove de la Comunitat Valenciana, organitzada per Levante-emv i Bankia, ja està açí i podràs seguir-la en directe aquest dijous 11 de febrer des de les 22.00 hores en Levante Televisión.

Una gala, que ha diferència de les edicions anteriors, i amb motiu de l’actual situació del COVID-19, se celebra sense públic i amb connexions a través de skype, adaptant-se així a les circumstàncies actuals.

Estructurat el cinc modalitats, este esdeveniment ha demostrat, al llarg dels seus quasi deu anys de trajectòria, la seua capacitat per a potenciar i promoure carreres professionals d’èxit de manera multidisciplinària, apostant per la divulgació i el reconeixement de la innovació i l’emprenedoria en àrees com l’esport, la cultura, la ciència, l’acció social o l’àmbit empresarial.

Una edició en la qual més de 220 propostes han sigut presentades. Propostes defensades i impulsades per joves de la Comunitat Valeciana. Emprenedors de València, Alacant i Castelló d’entre 18 i 35 anys que busquen millorar la societat en la qual s’integren a través de les seues idees.

Però d’estes 223 propostes, només cinc candidatures són les que es disputaran alçar-se amb el premi final del concurs en la seua modalitat, valorat en 6.000 euros, al costat de les propostes finalistes triades pel jurat. D’esta manera, dels 20 projectes finalistes, cinc són triats per veïns i veïnes de la Comunitat Valenciana i 15 per un comitè d’experts especialitzat en les àrees temàtiques del certamen.

La fase final de la VIII edició dels Premis Talent Jove de la Comunitat Valenciana a reunit un jurat de prestigiosos professionals amb la finalitat de seleccionar les candidatures finalistes del certamen. A més, conscients del context sociosanitari actual ocasionat per l’expansió del coronavirus, el jurat del certamen distingirà aquelles propostes que ofereixen una alternativa de millora a la pandèmia.

I és que, com molt bé diu l’escriptora estatunidenca Brenda Ueland: «Tots tenim talent perquè tots els éssers humans tenim alguna cosa a expressar». Una afirmació que troba en els Premis Talent Jove de la Comunitat Valenciana, el seu màxim exponent.